LTO3-Bis-full

LTO3  Tienduizenden gebruikers zijn er blij mee! Voor concentratieproblemen, hyperactiviteit, angsten, stress, slechte nachtrust, somberheid.  100% natuurlijk! Regulier of smaakloos. Geschikt vanaf drie jaar.

Kinderen die LTO3 gebruiken zijn beter beschermd tegen prikkels van buitenaf en zijn beter te corrigeren in hun gedrag. In de klas kunnen ze beter aan het werk blijven. Ze zijn minder prikkelbaar.

LTO3 is een 100% natuurlijk topproduct van de hoogste kwaliteit. Het is in 2004 ontwikkeld door het Canadese bedrijf Herb-e-Concept. In Canada staat het geregistreerd als een natuurgeneesmiddel. In Europa als voedingssupplement.

SmartVital B.V. is de officiële distributeur van LTO3 voor Nederland. Het is verkrijgbaar via de webshop van SmartVital.

bestel-nu

Productinformatie

LTO3 bestaat in 2 versies: de reguliere LTO3 en de LTO3 ‘No Taste’ (smaakloos). Het verschil zit hem in de bron van de Omega 3. De reguliere LTO3 kan een wat vissige nasmaak hebben. Omdat dat voor sommige van onze klanten bezwaarlijk was, is tevens de LTO3 ‘No Taste’ ontwikkeld. Dit is vooral erg prettig voor kleinere kinderen die moeite hebben met het innemen van de capsules. Deze zijn namelijk gemakkelijk te openen en op te lossen in wat vloeibaars, zoals water en sap, of te vermengen met een hap suikervrije appelmoes of iets dergelijks.

LTO3 dient ten minste 10 minuten voor de maaltijd (meestal het ontbijt) ingenomen te worden. Het is aan te raden om de LTO3 niet in te nemen met iets suikerhoudends of met (koe)melkproducten. Deze kunnen namelijk de opname van LTO3 in het bloed enigszins belemmeren.

Een potje LTO3 bevat 90 capsules.
De levertijd is 1-2 werkdagen.

Voor meer inhoudelijke informatie over de werkzame stoffen kunt u hier klikken.

Ervaringsverhalen

Recente ervaringsverhalen uit Nederland vindt u hier of op het tabblad ‘Ervaringsverhalen’.

Recente publicaties in Nederlandse kranten en tijdschriften

Artikel LTO3 JA!

Artikel in Balans – sept 2015

Artikel van de Volkskrant – oktober 2015

bestel-nu

 

 

//]]>